Termeni și Condiții

Termenii și Condițiile de utilizare prin accesarea website-ului www.fotografadrian.com.

Accesând website-ul www.fotografadrian.com vă declarați de acord cu termenii și condițiile de utilizare prezentate.

În cazul în care nu sunteți de acord vă rugăm nu utilizați și nu accesați website-ul www.fotografadrian.com.

Prevederi generale

www.fotografadrian.com își rezervă dreptul de a modifica, suprima sau înlocui în orice moment porțiuni ale acestui site, și de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile de Utilizare fără avertizare prealabilă. Orice modificare intră în vigoare în clipa afișării sale pe acest site.

Protecția proprietății intelectuale, privind Conținutul și Designul WebSite-ului (precum și orice alt material având legătura cu WebSite-ul) trimis către dvs. prin e-mail sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (spre exemplu: articole, informatii, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare sub forma de "Conținut Site"), aparțin WebSite-ului.

Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea WebSite-ului. Suspendarea accesului WebSite-ul poate fi produsă, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Conținutul WebSite-ului sau la o parte a acestui conținut.

Sunt interzise următoarele practici: publicarea comentariilor cu conținut xenofob, defăimător, obscen, amenințător, pornografic, matrimoniale, videochat, masaj erotic sau altele de acest gen.

Dacă descoperiți vreo încălcare a celor de mai sus, vă rugăm să ne comunicați utilizând formularul de contact.